Dakcoating


dakcoating Utrecht

Dakcoating voor uw bedrijfspand

Goed onderhoud van uw bedrijfspand begint bij het dak. Dat wordt doorlopend blootgesteld aan verschillende weersinvloeden, soms met desastreuze effecten. Tenminste, als u niet regelmatig onderhoud pleegt. D&S Benelux ondersteunt u daar graag in, door middel van een duurzame dakcoating voor uw bedrijfspand. Dakcoating beschermt het dak tegen weersinvloeden, maar ook tegen allerlei andere invloeden waar het dak mee te maken kan krijgen. Denk bijvoorbeeld aan mosvorming. Dakcoating voorkomt lekkage en zorgt ervoor dat uw pand in optimale conditie blijft.

dakcoating D&S Benelux gelderland

Minimaal 10 jaar bescherming op dakcoating

Een belangrijk voordeel van dakcoating voor uw bedrijfspand is dat het minimaal tien jaar gegarandeerd de juiste bescherming biedt. Kortom; het is de investering meer dan waard. Bovendien blijft die investering dankzij D&S Benelux beperkt; wij hebben onze organisatie op een dusdanige manier ingericht, dat onze overheadkosten minimaal zijn. Hierdoor kunnen we een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden aan onze klanten. U kunt bij ons dus rekenen op een scherpe prijs én een uitstekende dienstverlening.

Twijfelt u over de noodzaak of het nut van het aanbrengen van nieuwe dakcoating? Dan kunnen wij uiteraard altijd gratis een vrijblijvende inspectie voor u uitvoeren. We adviseren u dan op basis van de uitkomsten van die inspectie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

dakcoating D&S Benelux Utrecht

Vraag een offerte aan

Meer weten over D&S Benelux of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, onze werkwijze en de garanties die we bieden. U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.


Bel