Gevelcoating


gevelcoating utrecht

Gevelcoating voor bedrijfspanden

De gevel is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van een pand, en daarmee ook voor de uitstraling van het bedrijf dat erin gevestigd is.
Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat deze uitstraling positief en verzorgd is. Heeft uw bedrijfspand de tand des tijds minder goed doorstaan?
Dan is gevelcoating misschien wel iets voor u. Met gevelcoating kunnen bedrijfspanden op een snelle en voordelige manier ‘gerenoveerd’ of gerestyled worden. Na het aanbrengen van de coating ziet de gevel er weer verzorgd uit én is deze weer jarenlang beschermd tegen invloeden van buitenaf.

gevelcoating zuid holland

Snel resultaat met onze gevelcoating

Het belangrijkste voordeel van gevelcoating voor bedrijfspanden is dat het een uitstekende vorm van onderhoud is. De coating beschermt de gevel en zorgt ervoor dat deze er weer voor een lange periode netjes uitziet. Bovendien is coating relatief snel aan te brengen en is het een kosteneffectieve oplossing. Bijkomend voordeel is dat de coating eventueel ook kan worden aangepast aan de huisstijl van het bedrijf. Gevelcoating kan dus ook gebruikt worden om een pand te restylen.

gevelcoating gelderland

Goede partner voor coating

Uiteraard is het juist aanbrengen van de coating essentieel. Bedrijfspanden zijn investeringen, waar zorgvuldig mee om moet worden gesprongen. Kies daarom voor een partner als D&S Benelux. D&S Benelux ondersteunt  gebouwenbeheerders en vastgoedeigenaren met verschillende diensten rondom onderhoud, renovatie en inspecties. Wilt u weten waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij vertellen u graag meer.


Bel