Projecten

D&S Benelux projecten

Uw bedrijfspand is ongetwijfeld uniek: de ligging, de bouw, de uitstraling. Wij voegen daar, door middel van coating, beplating, reiniging of andere vormen van onderhoud of renovatie, graag nog iets aan toe. Dat is namelijk waar we goed in zijn: het ondersteunen van vastgoedeigenaren en beheersmaatschappijen in alles dat te maken heeft met het onderhoud en de renovatie van bedrijfspanden. Dit doen we al jarenlang voor verschillende partijen. Hier vindt u een aantal voorbeelden van projecten die we hebben uitgevoerd, inclusief een omschrijving. Laat u inspireren door de mogelijkheden en neem gerust contact op voor een afspraak. Wij vertellen u dan graag over de mogelijkheden die we bieden om uw bedrijfspand nóg unieker en opvallender te maken.

gevelcoating Zaandam zijgevel

Nieuwe gevelcoating in Zaandam

Nieuwe gevelcoating aanbrengen in Zaandam. De gevelbeplating was vervuild door nabijgelegen bomen en de oude coating was aan het verpoederen. Door middel van het renoveren van de gevel heeft het pand weer een frisse uitstraling.

Lees Meer
gevelcoating nijkerk entree

Coating in Nijkerk

Het coaten van 80m² stalen gevelbeplating. De gevel beplating was vervuild door voornamelijk lijmresten. Ook was de originele fabriekscoating aan het verpoederen.

Lees Meer
gevelcoating in diemen

Gevelcoating in Diemen

Het aanbrengen van gevelcoating in Diemen. De gevelbeplating was zwaar vervuild door nabijgelegen bomen die dicht op het pand staan. Tevens was ook de oude coating aan het verpoederen. Door middel van het coaten van de gevelbeplating ziet het pand er weer uit als nieuw.

Lees Meer
Gevelbeplating Bedrijfspand in Arnhem header

Bedrijfspand renoveren in Arnhem

Bedrijfspand renoveren in Arnhem. Gedateerde gevelbeplating zorgde voor een verouderd beeld van een prachtig pand. Door middel van het aanbrengen van nieuwe frisse en contrasterende kleuren heeft het pand zijn uitstraling weer terug gekregen. Het bedrijfspand renoveren was hier verreweg de voordeligste optie met de termijn die gesteld was.

Lees Meer
gevel impressie gelderland 2

Impressie bedrijfspand Gelderland

Een opdrachtgever in Gelderland had de wens om te kijken wat de alternatieve mogelijkheden konden zijn met betrekking tot het renoveren van het bedrijfspand. Voor deze opdrachtgever hebben wij een aantal impressies gemaakt.

Lees Meer
gevelcoating

Gevelcoating bedrijfspand in Utrecht

Het coaten van 472m² stalen gevelbeplating, 1 overheaddeur en een aantal pilaren.
De gevelbeplating was zwaar vervuild door een nabijgelegen snelweg en een groot aantal bomen die dicht op het pand stonden. Tevens was ook de oude coating aan het verpoederen.

Lees Meer
gevelbeplating gelderland header

Gevelbeplating in Dinxperlo

Naast het originele gebouw is er in bijpassende stijl een aanbouw gemaakt met gebruik van gevel beplating. Door de goede keus van profiel en kleur is een aanbouwing gemaakt die perfect opgaat in de omgeving.

Lees Meer
Gevel Impressie zaandam

Gevel Impressie Zaandam

Voor een opdrachtgever in Noord Holland hebben wij een aantal kleuren impressies gemaakt. Het gaat om een bestaand pand welke gerenoveerd zal gaan worden.

Lees Meer
gevelbeplating renovatie bedrijfspand

Gevelbeplating in Gelderland

Horizontale sinusprofielplaat 18/988 gemonteerd over de bestaande gestucte kalkzandsteen muren.
Kantoor gerenoveerd met nieuwe kleuren. De entreepuien zijn geaccentueerd door middel van kaders.

Lees Meer
Gevelcoating in Zuid Holland

Gevelcoating in Zuid Holland

Het coaten van 1.300m² gevelbeplating, het reinigen van borstwering en het coaten van dakgoten. De gevelbeplating was vervuild en aan het verpoederen. Het verzoek was om beschadiging en roestvorming te repareren en een donkerdere kleurschakering aan te brengen.

Lees Meer

Bel