Reiniging

Professionele reiniging bedrijfspand

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Het is veelal het eerste dat klanten van u zien en dat moet er netjes uitzien. Maar het is meer dan dat: het is een investering op uw balans. Deze twee redenen maken dat het ontzettend belangrijk is om uw bedrijfspand goed te onderhouden. D&S Benelux helpt u daar graag mee, bijvoorbeeld door de vakkundige reiniging van uw bedrijfspand.

Het regelmatig reinigen van uw bedrijfspand zorgt ervoor dat de uitstraling aanzienlijk verbetert én maakt dat de levensduur ervan sterk verlengd wordt. Tijdens het reinigen worden verschillende vormen van vervuiling namelijk verwijderd, waardoor deze zich niet kunnen gaan hechten aan de gevel. Dit verkleint de kans op roest of onthechting van gebruikte coating. Wij reinigen niet alleen uw stalen gevelbeplating maar ook de stenen- of beton delen van het pand.

Preventief onderhoud of voorbehandeling

De reiniging van bedrijfspanden kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo is het erg effectief als preventieve vorm van onderhoud. Dit is met name belangrijk als uw pand zich bijvoorbeeld in een industriële omgeving of langs de snelweg bevindt. Panden op die locaties hebben baat bij regelmatige reiniging, omdat zij het over het algemeen zwaar te verduren hebben. Daarnaast hebben ook bomen en schaduw een sterke invloed op de buitenkant van een pand. Zij zorgen voor mos en algengroei op plaatwerk. Als dit niet tijdig weggehaald wordt, verkort dit de levensduur van de verf aanmerkelijk.

Het reinigen van een bedrijfspand kan ook gedaan worden als voorbehandeling voor bijvoorbeeld het aanbrengen van coating op een gevel. Door het pand eerst schoon te maken, kan de coating beter hechten, waardoor deze langer mee gaat.

Lage overheadkosten, aantrekkelijke tarieven

Er zijn veel redenen om met D&S Benelux in zee te gaan. Allereerst hebben wij veel ervaring in het ondersteunen van vastgoedeigenaren en beheersmaatschappijen in periodiek onderhoud en renovatie. Daarnaast bieden wij dankzij een efficiënte werkwijze met minimale overheadkosten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zorgen we altijd voor één contactpersoon, waardoor de lijnen kort zijn en het werk zo optimaal mogelijk uitgevoerd kan worden. Meer weten? Neem contact met ons op.


Bel