Testimonials

 

“COATEN EN PLAATSELIJK REPAREREN BLEKEN
DE BESTE EN VOORDELIGSTE OPLOSSING”

testimoniums gevelcoating waddinxveen full house kreatieve diensten

FULL HOUSE KREATIEVE DIENSTEN
www.fullhouse.nl

“Als eigenaar van het pand aan de Coenecoop 84 te Waddinxveen heb ik als goed huisvader de zorg voor mijn vastgoed. Na een aantal jaren waren
de metalen wanden van het pand toe aan een opknapbeurt: er waren hier en daar beschadigingen en de uitstraling was ook niet meer wat die zou moeten zijn. Dat was de aanleiding om eens met D&S Benelux van gedachten te wisselen. Gegeven mijn wensen zou coaten
en plaatselijk repareren de beste en voordeligste oplossing zijn. Een compleet nieuwe gevelbeplating zou het karakter van het pand te veel aantasten en de kosten onnodig verhogen.”

“De doortastendheid waarmee D&S Benelux handelde en de offertes die werden gepresenteerd waren voor mij een reden om samen met de huurder Voestalpine uitgebreider met Nico Terlage te praten over de mogelijkheden. Voestalpine had verregaande plannen het pand intern te verbouwen en de wens om de CO2-footprint terug te brengen.”

“Gezamenlijk is besloten D&S Benelux
als intermediair aan te stellen tussen mogelijke hoofdaannemers, huurder en ondergetekende, om naast verschillende offertes ook de karakteristieke kenmerken van het pand te bewaken. Dit heeft geleid tot een renovatieplan voor het pand, zowel binnen als buiten.”

“De aanpak was vanaf dag een helder
en alle afspraken werden nagekomen. De betrouwbaarheid en transparantie van Nico Terlage spraken mij bijzonder aan. Kortom: D&S Benelux is al met al een uitermate plezierige partij om zaken mee te doen.”

TOM MULLER

Eigenaar/verhuurder bedrijfspand

 

 

 

“ALTIJD EEN LUISTEREND OOR EN STERK IN HET
BIEDEN VAN TOTAALOPLOSSINGEN”

testimonials duobeheer gevelcoating

DUOBEHEER FACILITAIR EN VASTGOED MANAGEMENT

“Duobeheer Facilitair en Vastgoed Management werkt al jaren samen
met Nico Terlage van D&S Benelux.
Als beheerder en eigenaar van 65 panden zijn wij uiterst tevreden over zijn werkwijze en die van zijn medewerkers. Het brede scala aan klanten die allemaal hun eigen wensen hebben maakt dat je flexibel moet kunnen reageren.”

“Het snel kunnen inspelen op veranderende situaties met accurate en heldere offertes maakt dat wij in D&S Benelux een betrouwbare en gedegen partner hebben gevonden. Ik zeg bewust `partner’, want zo ervaren wij de openheid en samenwerking. Altijd een luisterend oor en sterk in het bieden van totaaloplossingen. De impressies helpen ons om de consequenties van de ideeën te laten zien, waardoor het eenvoudiger wordt om goede beslissingen te nemen.”

“De kwaliteit van het werk, het nakomen van afspraken en toezeggingen maken dat er een langdurige, sterke relatie ontstaan is. De bereidheid om buiten

de gebaande paden te treden leidt ertoe dat er eerlijke oplossingen en soms meerdere alternatieven gecreëerd worden. Anders gezegd: zij nemen ons een zorg uit handen.”

GERT-JAN GROENENDIJK

Directeur Duobeheer

 


Bel